Contura 810 Wall

Prijs: Op aanvraag

Stelt u zich eens voor: een kachel die niet alleen warmte biedt, maar tevens een vleugje elegantie toevoegt aan uw huis. Dat is precies wat u verkrijgt met de Contura 810 W Style. Deze houtkachel fungeert als een kunstwerk dat uw interieur verfraait terwijl u geniet van de gezellige atmosfeer en warmte die deze haard biedt. Het moderne ontwerp, compleet met een bovenplaat van speksteen, trekt direct de aandacht. Het vuur, verhoogd voor betere zichtbaarheid, betovert u met zijn dansende vlammen en creëert een betoverende sfeer in elke kamer. En het beste? De Contura 810W kan zelfs in een hoek worden geplaatst met een speciale hoekbevestiging, waardoor u volledige vrijheid heeft in uw ontwerpopstelling.

Kenmerken van de houtkachel:

  • Doorkijkgenot: Het ontwerp van de Contura 810W is bedoeld om u volledig van de vlammen te laten genieten. Eenvoudig en prachtig, het is werkelijk een lust voor het oog.
  • Aanpasbaarheid: Personaliseer uw kachel met keuzes zoals een bovenplaat van glas, aluminium of speksteen. Heeft u vragen? Wij staan klaar om u te helpen bij uw perfecte keuze!
  • Compact vakmanschap: Dankzij zijn compacte ontwerp past de Contura 810W moeiteloos in elke hoek en ruimte, waardoor hij zich aanpast aan uw behoeften.
  • Duurzaamheid: Contura staat erom bekend dat hun kachels van hoogwaardige kwaliteit zijn, hierbij is de Contura 810W zeker geen uitzondering. De kachel is ontworpen op duurzaamheid om u jarenlang een betoverende en uitstekende ervaring te bieden.

U kunt vertrouwen op de solide betrouwbaarheid en duurzaamheid waar Contura om bekend staat. Deze kachel is gebouwd om lang mee te gaan en een tijdloze charme te behouden, zodat u jarenlang kunt genieten van een warme en gezellige sfeer. En onderschat zijn prestaties niet! Ondanks zijn bescheiden formaat straalt de Contura 810W warmte uit als geen ander. Grijp de kans om uw huis te verwarmen in klasse met de Contura 810W Style houtkachel. Voeg een vleugje elegantie toe aan uw leven terwijl u geniet van de warmte en het comfort die deze betrouwbare kachel te bieden heeft. Laat de warmte binnen en omarm de tijdloze charme van de Contura 810W!

Met keuze uit 3 verschillende soorten bovenbladen.

Breedte
465
Diepte
379
Hoogte
697
Minimaal vermogen
3
Gemiddeld vermogen
5
Maximaal vermogen
7
Rendementsklasse
A
Rookgasaansluiting
150
Rookgasafvoer
Bovenaansluiting
Achteraansluiting
Winkelwagen