Carelia Grill

Prijs: Op aanvraag

Categorieën: , ,

CARELIA® Grill’s

Onze Carelia® producten worden vervaardigd in Noord Karelië, te midden van naaldbossen en ruige kliffen. Onze passie komt voort uit de Karelische natuur en cultuur. Wij vervaardigen onze producten met Karelische geest en trots, met behoud van tradities en waarden. De vrolijke en energieke Kareliërs zijn altijd samengekomen om samen feest te vieren met liederen en eten.

Wat is er lekkerder dan een maaltijd die buiten, voor een open haard, wordt bereid? De perfecte vrije dag bestaat uit de warmte van een zomeravond, het gezang van vogels, een prachtig landschap, het frisse buitenleven en heerlijk eten. Een essentieel onderdeel van genieten van het buitenleven is een open haard. Een knapperend vuur nodigt mensen uit om op te warmen, verhalen te delen en eten te koken.

Het productassortiment van Carelia Grill® omvat onder meer:
multifunctionele open haarden en grills vervaardigd uit staal, die geschikt zijn voor zowel warme zomerdagen als de donker wordende herfstavonden. Met de veelzijdige producten kunt u heerlijke maaltijden bereiden voor uw vrienden en familie. Naast heerlijke vleesgerechten en groenten kunt u bijvoorbeeld ook zoete pannenkoeken of sappige, boven vuur bereide zalm serveren. Zittend bij het vuur kun je ook een pot koffie zetten en genieten van de rijke smaak, waar je ver weg van wegdrijft
de dagelijkse sleur. Carelia Grill® is een uitstekende keuze om de sfeer in uw tuinhuis te verhogen. Je kunt naar het meer staren, luisteren naar het knetterende vuur en de kabbelende golven. Een open haard zorgt voor warmte en bescherming in de donker wordende nacht. Het geknetter van het open vuur, het gloeiende licht en de warmte ervan hebben duizenden jaren lang mensen aangetrokken en bijeengebracht, waarbij speren werden opgeborgen terwijl de flakkerende vlammen de geesten van de jager-verzamelaars kalmeerden. Onze visie is om deze mooie gemeenschappelijke traditie tot stand te brengen
de tijd doorbrengen en ontspannen naar de huidige dag.

Carelia Grill® is een uitstekende keuze als u van het buitenleven houdt, van koken houdt en tijd doorbrengt met uw vrienden en familie. Al onze producten zijn handgemaakt en vervaardigd met respect voor het milieu en onze klanten. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, zijn eenvoudig in gebruik en zijn gegarandeerd in Finland vervaardigd. Bekijk ons ​​assortiment en breng een stukje echte Karelische identiteit naar uw huis of tuinhuis.

– Enjoy the lifestyle

Winkelwagen