Alfa Forni Cupolino Inbouw

Fabrikant: Alfa Forni

Specificaties

Hout
Bovenkant
150

De houtgestookte oven die u graag zult aanpassen. Beschikbaar in 3 verschillende maten : 60, 70 en 80. Cupolino is de houtgestookte oven die u kunt bouwen en aanpassen . Maat 60 bestaat uit 2 stuks, maten 70 en 80 zijn samengesteld uit 3 stuks. Cupolino is eenvoudig te monteren en zeer licht, met een totaal gewicht van slechts 130 kg! Licht, sterk en met de hand vervaardigd met behulp van de beste vuurvaste materialen die beschikbaar zijn, Cupolino is de perfecte houtoven voor doe-het-zelvers . Je kunt veel heerlijke maaltijden bakken, van pizza tot gebraden vlees tot desserts. Met de houtkachel Cupolino kun je 3 pizza's per keer koken, en 6 kg brood. Wat meer is, het kleine formaat betekent ook dat het heel snel opwarmt, het is klaar in slechts 45 minuten. Het komt ook met een stalen gebogen deur met dubbele handgreep ”. Een houtgestookte oven in een achtertuin of in de keuken, zonder twijfel, verfraaien de omgeving en zorgt voor gezelligheid. Het installeren van een Alfa Ref houtoven op hout is eenvoudig en leuk. U kunt genieten van het koken van pizza's, brood, braadstukken en vele andere traditionele gerechten. Raak geïnspireerd door onze recepten voor de steenoven . Kies het juiste model dat het beste bij u past. Word een pizzamaster met de originele Alfa Ref houtgestookte accessoires.

Prijs op aanvraag.
 

Aanvullende informatie

Openingstijden

Het Corona virus heeft ook zijn beslag op onze showroom en daarom werken we op afspraak.

Hiervoor kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We komen ook graag bij u langs, om de eventuele mogelijkheden van een haard te bespreken.

 

Voor de pakketjes van Wish vragen wij u de QR codes naar ons toe te mailen, wij halen ze dan uit het systeem, hierna maken we een afspraak voor de pick-up.

Wij zijn tijdens onze opningsdagen van 11 tot 15.00uur geopend voor ophalen van Wish pakketjes

 

Maandag   :  gesloten
Dinsdag     :  gesloten           

Woensdag :  gesloten
Donderdag:  10:00 tot 17:00         
Vrijdag      :  10:00 tot 17:00

Zaterdag    :  11:00 tot 16:00  

 

 

Andere tijden en/of dagen is op afspraak.

 

 

 

 

 

 

 

Onze merken

Tulikivi
Faber
Contura

Element4

Morsø

Max Blank

Lotus

Nordpeis

Barbas

France Artisanat

Logmatic

Isoduct

Reny

Altech

Bellfires

Le Panyol

Havé

 

Gegevens

Sfeervol Stoken  
De Dieze 44
8253 PS Dronten
0321-382501
info@sfeervolstoken.nl