Bullerjan Free Flow modellen O und FF17Specificaties

Hout
40-135
3-8
Bovenkant
150

De Free Flow is een uiterst effectieve, betrouwbare, veilige en duurzame kachel. Zijn functionele vorm is al meer dan 40 jaar niet gewijzigd – omdat de vorm voor een pure warmeluchtkachel eenvoudigweg niet meer te verbeteren is. Als volwaardige hout- verwarming ontworpen – en ook vaak als enige verwarmingsbron beproefd – is het de belangrijkste kwaliteit van de Free Flow om ruimtes snel en gelijkmatig op te warmen.

 

Free Flow modellen O

In aanvulling op de Bullerjan kachel serie Free Flow FF17 bieden wij ons model Bullerjan Free Flow O tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

De markante, logische vorm van de Free Flow is zo uniek dat hij in elke omgeving een positief statement maakt. Hij voelt zich op het platteland, in de stad en in werkplaatsen evenzeer thuis. Daarbij onderscheidt de Free Flow zich ook door zijn optische en functionele veranderlijkheid. Door de combinatie met warmte-isolerende bekledingen of accumulatorkeramiek, platforms en handgreepvarianten kunt u uw Free Flow zo samenstellen, zoals hij het beste bij u en de geplande plaats van gebruik past.

 

Free Flow FF17

Bekleed met hoogwaardige vermiculiet, voldoet de Free Flow 2017 (FF17) aan alle momenteel in Duitsland en Europa geldende emissie-eisen.

Verschillende vermogensklassen (6,8 t/m 14,2 kW) maken het gebruik in kleine, maar ook in zeer grote ruimtes mogelijk.

De Free Flow is een warmeluchtkachel in zijn puurste vorm. De lucht in de ruimte wordt zonder direct contact met het vuur in de convectiebuizen zeer snel verwarmd en stijgt op (thermisch convectie-effect). Koelere lucht in de ruimte stroomt van onderen in de buizen en  wordt eveneens verwarmd. De zo bereikte, niet merkbare luchtcirculatie verdeelt de warmte direct, snel en gelijkmatig in de te verwarmen ruimtes. Op basis van deze buitengewone verwarmingskwaliteiten wordt de Free Flow ook vaak gebruikt in ruimtes met een complex grondvlak of in onregelmatig verwarmde ruimtes, zoals evenementenruimtes en serres. Alle Free Flow modellen met alle typen zij in de versie “Basic” beschikbaar. In deze variant wordt de kachel geleverd zonder bekleding. Bij het installeren van de versie Basic moet an beide zijde een afstand van 70 cm in acht worden genomen.

 

 

 

Aanvullende informatie

Openingstijden

Maandag   :  gesloten
Dinsdag     :  9:00 tot 15:00                       

Woensdag :  gesloten
Donderdag:  10:00 tot 17:00         Donderdag 20 december zijn wij tot 15.00 uur open.
Vrijdag      :  10:00 tot 17:00

Zaterdag    :  11:00 tot 16:00

 

Andere tijden en/of dagen is op afspraak.

 

 

 

 

 

 

 

Onze merken

Tulikivi
Faber
Contura

Element4

BullerJan

Morsø

Max Blank

Lotus

Nordpeis

Barbas

France Artisanat

Logmatic

Isoduct

Reny

Altech

Bellfires

Le Panyol

Havé

 

Gegevens

Sfeervol Stoken  
Het Spaarne 18
8253 PE Dronten
0321-382501
info@sfeervolstoken.nl